Om du vill bifoga foton till din skadebesiktning behöver du göra det direkt inifrån Skadebesiktningsappen. Du kan alltså inte ta kort med telefonen/surfplattans kamera och sedan bifoga dem till kalkylen.

Gör så här inne i en kalkyl i Skadebesiktningsappen:

• Klicka på Ikonen för Foton

• Klicka på kameraikonen med plustecknet för att ta en bild

• Välj Tillåt en gång eller Tillåt medan appen används om du tillåter att appen "Skadebesiktning" använder din platsinformation.

• Tillåt att appen ”Skadebesiktning” får åtkomst till kameran genom att klicka OK

• Du behöver godkänna att Skadebesiktning får åtkomst till dina bilder.
    Välj Tillåt åtkomst till alla bilder eller Välj bilder... för att markera specifika bilder.
  • Ta fotot eller fotona du vill lägga till i kalkylen

• Bilderna visas i bildbiblioteket under Foton
  • Klicka på Stäng när du är klar

• Klicka på Spara för att spara bilderna i kalkylen