• Gå till fliken Grunddata – CAB Plan
  • Klicka på Checklistor
  • Dubbelklicka på önskad checklista
  • Klicka på Papperskorgen för att ta bort en aktivitet
  • Klicka i Namnfältet för att ändra ett namn på en aktivitet
  • Klicka på Plustecknet för att lägga till en aktivitet
  • Dra och släpp i den turordning du vill ha dina aktiviteter
  • Markera om du vill att checklistan ska visas när ett jobb Startar eller är Klart eller både och. Vill du inte att checklistan ska visas vid ett arbetssteg, lämnar du båda kryssrutorna tomma.
  • Markera Inte relevant för signering om tekniker ska kunna välja detta, annars tar du bort markeringen ur rutan för den aktuella punkten.
  • Klicka sedan på Spara