1) Valitse kieli, ja napsauta Kirjaudu. Näyttö siirtyy selaimessasi uuteen sisäänkirjautumisikkunaan. Suosittelemiamme CABASin ja CAB Planin tukemia selaimia ovat Chrome, Edge sekä Internet Explorer 9 tai uudempi.

2) Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja valitse Kirjaudu.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sähköpostiisi uuden napsauttamalla Unohtunut salasana tai käyttäjätunnus? Voit asettaa selaimesi muistamaan sinut niin, ettei sinun tarvitse joka kerta kirjautuessasi syöttää käyttäjätunnusta ja salasanaa. Muista asetuksia tehdessäsi noudattaa yrityksesi IT-käytäntöä.

3) Kirjautumisen jälkeen voit sulkea selaimen välilehden.

4) Jos sinulla on useita korjaamoja liitettynä kirjautumistietoihisi, valitse oma korjaamosi ja napsauta OK.