Innan du skickar en e-faktura från CABAS behöver du ha fått kalkylen godkänd från försäkringsbolaget och inte gjort några ändringar i den efter det senaste godkännandet. Du kan sända fakturan först efter att reparationen har slutförts.

Det finns två sätt att sända en faktura på:

Sänd faktura inifrån kalkylen:

• Öppna kalkylen
  • Klicka på ikonen Sänd faktura
  • Se Fortsättning längre ned...

Sänd fakturan från CABAS Startsida:

• Högerklicka på kalkylraden på Startsidan och välj Skicka faktura

Fortsättning:

• Markera de värden som du vill uppdatera kalkylen med och klicka OK

• Nu öppnas ett fakturaformulär
  • Fyll i de fält som eventuellt är rödmarkrade och därigenom obligatorisk information
  • Fakturanummer hämtar du från ditt affärssystem.
  • Klicka på Sänd för att skicka fakturan