För att använda appen CAB Skadebesiktning behöver du först ha en användare i CABAS med behörigheten CABAS Användare eller CABAS Administratör.

Skadebesiktningsappen används för att underlätta skadebesiktningar av fordon och skapa kalkylunderlag – inte för att göra kompletta CABAS- kalkyler.

När du skapar ett kalkylunderlag i Skadebesiktningsappen kommer denna att vara av kalkyltypen plåt i CABAS.

Du behöver ha WiFi eller 3G/4G/5G anslutning. Kontrollera anslutningen till internet om du har svårt att logga in i appen eller ladda upp, spara eller hämta en kalkyl. Du kan lägga till noteringar och bilder i kalkylen, men du kan endast spara dessa när du har tillgång till internet.

Logga in

Sök på CABAS i din enhets app-butik för att ladda ner applikationen till iOS, Android eller Windows Phone.

När du har laddat ner CAB Skadebesiktning kan du logga in i appen genom att öppna den.

• Klicka Fortsätt vid ”DamageInspection” vill logga in med hjälp av ”cabgroup.net”

• Skriv in dina vanliga CABAS inloggningsuppgifter
  • Klicka på Logga in

• Klicka på Close vid Login successful