För att få information om drift och tillgänglighet i CAB’s system kan du gå in på CAB’s Statussida.

Surfa in på https://status.cab.se

Här finner du information om planerade driftstopp.

Samt hur status är just nu.

Du kan även ange din e-postadress för att prenumerera på driftinformation.

Klicka på Subscribe to updates.

Klicka på önskad ikon som motsvarar hur du vill ha driftinformationen.

Fyll i e-postadress eller mobilnummer, beroende på hur du önskar informationen.

Klicka på Subscribe via email/text message.

Bocka i vilka system som du vill ha driftinformation om.

Klicka på Update preferences.

Avsluta Prenumeration

Du kan välja att när som helst avsluta din prenumeration genom att gå in på sidan igen och klicka på Unsubscribe from updates.