Det är uppgiftsägarens ansvar att personuppgifter i CABAS & CAB Plan är korrekta och aktuella.

En uppgiftsägare är en person på en organisation som har fått mandat från personuppgiftsansvarig att bestämma över datat.

En uppgiftsägare har någon av följande roller i något utav CAB’s system:

- CAB Plan Administratör
- Administratör CABAS
- Administratör CAB Plan Damage Booking
- Administratör Besiktningsorganisation

Administratören behöver regelbundet göra följande:

Användare som inte längre ska ha tillgång till licensen behöver tas bort (kalkylhistorik kopplad till användaren kommer att finnas kvar i systemet).

1. Gå till Grunddata
  2. Sedan till Användare
  3. Markera användaren
  4. Klicka på ta bort
    Bekräfta att användaren ska tas bort

Användare där kontaktuppgifter behöver uppdateras:

• Gå till Grunddataanvändare
  • Öppna upp användare som behöver uppdateras
  • Korrigera kontaktuppgifterna