1) Välj språk, klicka på Logga in. Du slussas till ett autentiseringsfönster i din webbläsare. Rekommenderade webbläsare som stöds av CABAS/CAB Plan är Chrome, Edge, Internet Explorer 9 eller senare.

2) Ange ditt användarnamn och ditt lösenord, klicka på Logga in.  Har du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt till din mejl genom att klicka på ”Glömt lösenord eller användarnamn?”

Du kan göra inställningar i din webbläsare för att inte behöva ange användarnamn och lösenord varje gång du loggar in. Tänk på att endast ändra inställningar i enlighet med ditt företags IT-policy.

3) Stäng fönstret.

4) Har du flera verkstäder kopplat till din inloggning, välj din verkstad och klicka OK.