• Siirry mille tahansa sivun vasemmassa reunassa olevalle CAB-Plan välilehdelle (paitsi CAB Plan -aloitussivu)
  • Klikkaa Hallinnoi painiketta Poissaolo ja ylityö-osion alta

Vaihtoehto 1 (Tuo pyhäpäiviä)

Voit valita tuoda maahan kansallisia vapaapäiviä tulevalle kalenterivuodelle.

Kun kyseessä on tuonti, vapaa-aikaa annetaan kaikille korjaamon osastoille.

• Klikkaa Tuonti
  • Valitse vetovalikosta markkina Suomi ja vuosiluku
  • Klikkaa Hae

Valittaessa päiviä voit myös valita päivät palkallisiksi poissaoloiksi, jos CAB Planin tietoja käytetään palkkoihin.

• Valitse lopuksi Tallenna

Tärkeää! Jos valittuihin pyhäpäiviin on suunniteltu töitä, saat varoituksen ja sinun tulee ensin suunnitella nämä työt uudelleen.

Vaihtoehto 2 (Lisää vapaapäivät tai pyhäpäivät itse)

• Valitse Muuta aikaa alta ensimmäisestä vetovalikosta Koko korjaamo
  • Valitse poissaolon Syy vetovalikosta Arkipyhä
  • Valitse aloitus- ja lopetuspäivä ja ruksi ajaksi Koko päivä
  • Kuvaus-kenttään voidaan kirjoittaa selite arkipyhälle
  • Klikkaa Lisää
  • Kikkaa lopuksi Sulje