• Siirry aloitussivun vasempaan reunaan Perustiedot-välilehteen
  • Klikkaa käyttäjä
  • Aktivoi käyttäjä tuplaklikkaamalla hiiren vasemmalla
  • Vaihtoehtoisesti mene oikealla sivun alareunaan ja klikkaa Muokkaa
  • Klikkaa Käyttäjä info -välilehteä
  • Klikkaa Vaihda salasana
  • Kirjoita vanha salasana.
  • Kirjoita uusi salasana ja vahvista uusi salasana ja paina OK
  • Tallenna asetukset klikkaamalla OK
  • Salasanasi on nyt vaihdettu!

• Mikäli, et muista vanhaa salasanaa voit tilata myös linkin salasanan vaihtoa varten valitsemalla Tilaa salasana
  • Salasana lähetetään käyttäjäsi Yhteystiedot-otsikon alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen
  • Seuraa tämän jälkeen tarvittaessa ohjeita: Mitä tehdään kun salasana on unohtunut?

Salasanan vaatimukset:

Salasanassa on oltava merkkejä kolmesta seuraavista luokista:

- Isot kirjaimet (A - Z)
- Pienet kirjaimet (a - z)
- Numerot (0 - 9)
- Erikoismerkki (tex. !, $, #, %)

Vähintään 8 merkkiä yhteensä.
Salasana ei saa sisältää käyttäjätunnusta tai olla liian samankaltainen.