Jos käyttäjälle tulee tarve uusia salasana, on tiedettävä oma käyttäjätunnus, jotta salasanalinkki voidaan lähettää oikeaan sähköpostiosoitteeseen. Sinulla on kaksi tapaa tarkistaa käyttäjätunnuksesi.

1.    Seuraa alla olevaa ohjetta:

• Siirry kohtaan Perustiedot ja Käyttäjä
  • Käyttäjälistasta selviää käyttäjänimi ja mikä sähköpostiosoite kuhunkin käyttäjänimeen liittyy.
  • Käyttäjätietoja kuten sähköpostiosoitetta voidaan muokata, tuplaklikkaamalla käyttäjäsi nimeä käyttäjälistasta.

• Nyt kaikkia tietoja paitsi käyttäjätunnusta voidaan muokata
  • Tallenna klikkaamalla OK

2.    Tilaa käyttäjätunnus sähköpostiin sisäänkirjautumisikkunasta:

• Klikkaa työpöydän CAB Service Platform (CSP) -kuvaketta

• Sisäänkirjautumisikkunassa klikkaa Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi?

• Syötä kenttään sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Pyydä salasanan uusimista

• Seuraavaksi käyttäjätunnus lähetetään määritettyyn sähköpostiin. Voit halutessasi vaihtaa myös saapuneesta sähköpostista käyttäjätunnusta painamalla salasanasi.

Oletko unohtanut salasanasi? Katso ohje: Mitä tehdään kun salasana on unohtunut?