Innan du kan installerar CSP på en dator behöver du kontrollera att den uppfyller Systemkraven för CSP .

Standardinstallation

• Gå till internetsidan för nedladdning av CSP-klienten https://cabassetup.cabgroup.net

• Klicka på svenska flaggan för att få anvisningar på svenska

• Klicka på Installera CSP för att starta installationen

• Klicka på CABInstall.exe för att köra installationen

• Kryssa i rutan ”Jag accepterar licensavtalet

• Klicka på Installera

• Klicka på Starta om du vill starta CABAS när nedladdningen är klar

• Du kan även starta CSP genom att dubbelklicka på ikonen CAB Service Platform som har skapats på skrivbordet

• Fyll i Användarnamn samt Lösenord och ange Språk

• Klicka på Logga in