Funktionaliteten bygger på att bilglasmästaren är kund hos glasleverantören.
För att integrationen ska fungera behöver du först lägga in glasleverantörens inloggningsuppgifter i CABAS. Se instruktion
Hur kopplar jag CSP till Autover och/eller Pilkington?

1. Klicka på önskad artikel i listan med externa reservdelar (till höger).

2. Använd dra-och-släpp för att dra över artikelinformationen till rätt reservdel i CABAS-kalkylen.

3. Reservdelen i CABAS blir automatiskt markerad som Byte i kalkylen. Raden utvidgas då och reservdelsinformation visas. Artikelinformationen från glasleverantören har nu förts in i kalkylen.

4. En länkikon visas nu bakom de artiklar som kopplats samman. Siffran vid länken visar vilka artiklar som är länkade med varandra.

5. Upprepa steg ett till fyra för att föra in ytterligare artiklar i kalkylen.