• Klikkaa Perustieto-välilehteä aloitussivun vasemmassa reunassa
  • Klikkaa Käyttäjä.
  • Klikkaa Uusi-painiketta sivun oikeassa alareunassa.
  • Klikkaa Käyttäjä.
  • Täytä uuden käyttäjän nimi, nimi, puhelin 1, puhelin 2, faksi ja henkilökohtainen sähköpostiosoite.
  • Valitse oikeudet oikealta.

Tarkista tarvittava oikeus:

Ylläpitäjä CABAS pääsee kaikkiin toimintoihin CABASissa.
Käyttäjä CABAS Parts - voi tilata käytettyjä osia CABAS-laskelmassa.
Käyttäjä CABAS - Pääsy kaikkiin CABAS-ominaisuuksiin paitsi:

• Lisää / poista käyttäjä
  • Lisää / poista vakuutusyhtiöt / työpajat
  • Lisää / poista / muuta sopimus
  • Lisää tai poista siirron todennus
  • Lisää Poista tuonti / vienti
  • Avaa lukemat

Kalkylgranskare – näkee kaikki tiedot CABASissa, muttei voi muuttaa mitään.

• Täytä Käyttäjätunnus

Jos valittu käyttäjänimi on varattu, näyttöön tulee virheilmoitus, lisää kirjaimia tai numeroita / erikoismerkkejä, kunnes palvelin hyväksyy käyttäjätunnuksen.
• Uusi käyttäjä on nyt CABASissa ja sähköpostiviesti, jossa uuden käyttäjän käyttäjätunnus ja salasana on lähetetty käyttäjän määrittämään sähköpostiosoitteessa.