Multistempleren er en bruker som har rettigheter til å stemple tid på samtlige teknikere på et verksted.
 CAB Plan administratoren må først velge instillingene nedenfor i CAB Plan.

Lag en bruker for innlogging i Multistemplingsklienten ved å:

• Trykk på Bruker
  • Fyll inn navn, e-post og brukernavn for Multistempleren
  • Huk av i Tidstempler (Multi) som rettighet. Denne rettigheten skal kun brukes for
    Multistempleren.
  • Trykk på OK. Da sendes innloggingsinformasjon til oppgitt e-postadresse.

• Gå til Grunndata – CAB Plan
  • Trykk på Ressurser
  • Dobbeltrykk på den resurssen som skal stemple i Multistemplingsklienten.
  • Huk av i Det er tillatt å registrere tid ved hjelp av mobilklient
  • Trykk på Lagre.

• Gå til Grunndata – CAB Plan
  • Trykk på Organisasjonens parametere.
  • Trykk på Rediger… nederst i høyre hjørnet.
  • Gå til fanen Generelt og avsnittet Mobile tjenester.
  • Huk av i Alle teknikere har lov til å registrere tid på mobil enhet og Delt teknikerinnlogging kan brukes ved start av tidsregistreringsapplikasjon på mobilenhet.
  • Huk av i Teknikere må logge inn på datamaskinen for å registrere tid på mobil enhet om teknikeren skal måtte logge inn på en data først.
  • Trykk på Lagre.

• Logg inn i CABAS/CAB Plan med multistemplerens innloggingsdetaljer.
  • Velg Resurss i dropplisten
  • Start å stemple!