Multistämplaren är en användare som har rättigheter att stämpla tid på samtliga tekniker i en verkstad.
CAB Plan administratören behöver först göra nedanstående inställningar i CAB Plan.

Skapa en användare för inloggning i Multistämplingsklienten genom att:

• Klicka på Användare
  • Fyll i namn, e-postadress och användarnamn för Multistämplaren
  • Bocka i Tidsstämplare (Multi) som behörighet. Denna behörighet ska endast användas för Multistämplaren.
  • Klicka på OK. Nu skickas inloggningsuppgifter till angiven e-postadress

• Gå till Grunddata – CAB Plan
  • Klicka på Resurser
  • Dubbelklicka på den resurs som ska stämpla i Multistämplingsklienten.
  • Bocka i Är behörig till att tidsstämpla med mobilapp
  • Klicka på Spara

• Gå till Grunddata – CAB Plan
  • Klicka på Organisationsinställningar.
  • Klicka på Redigera nere i högra hörnet.
  • Gå till fliken Generellt och avsnittet Mobila tjänster.
  • Bocka i Alla tekniker tillåts att registrera tid i mobila enheter samt Gemensam teknikerinloggning kan användas för att starta tidsregistrering i mobilapp.
  • Bocka i Tekniker måste logga in i dator för att registrera tid på mobila enheter om teknikern behöver logga in i datorn först.
  • Klicka på Spara.

• Logga in i CABAS/CAB Plan med multistämplarens inloggningsuppgifter.
  • Välj Resurs i dropplisten
  • Börja stämpla!