Lägg till Försäkringsbolag

För att lägga till eller ändra Försäkringsbolag i grunddata behöver du ha behörighet som Administratör CABAS.

• Klicka på fliken Grunddata till vänster i CABAS
  • Klicka på registret Försäkringsbolag.

• Klicka på knappen NY, nere till höger.

• Skriv i två bokstäver i försäkringsbolagets namn i fältet för Namn.

• Klicka på knappen Sök.

• Markera raden med önskat Försäkringsbolag.

• Klicka på OK.

• Klicka på OK i fönstret för Uppdatera organisation för att läsa in den nya värdena i grunddata.

• Komplettera med önskade uppgifter på eventuell Skadetekniker och Skadereglerare och klicka på OK.

• Nu ska försäkringsbolaget ha fått en asterisk (*) i kolumnen för Hämtat som visar att försäkringsbolaget har lagts till på korrekt sätt.

• Klicka på stjärnan till vänster om försäkringsbolagsnamnet, så att den blir ifylld med blått, om du vill att bolaget ska hamna överst och i bokstavsordning i listan när du kör försäkringsfråga.