För att kunna hämta uppgifter från Transportstyrelsens Vägtrafikregister direkt in i CABAS behöver du har avtal med InfoTorg eller Bilvision och lägga in dina inloggningsuppgifter i CABAS grunddata.
Om du har InfoTorg som leverantör behöver du kontakta dem, då de kräver en specifikt inloggning för CABAS.

För att lägga till eller ändra Inställningar för VTR-fråga i grunddata behöver du ha behörighet som Administratör CABAS.

• För att kontrollera om du har VTR-fråga aktiverad kan du klicka på plustecknet för Skapa ny kalkyl. Om VTR är utgråat behöver du lägga in dina inloggningsuppgifter för VTR i grunddata.

• Klicka på fliken Grunddata till vänster i CABAS

• Klicka på registret Verkstäder

• Markera raden med din verkstads namn (markerad med fet text)

• Klicka på Redigera…

• Klicka på Integrationer

• Välj fliken VTR-inställningar

• Välj Serviceleverantör - InfoTorg eller Bilvision

• Skriv i Användarnamn samt Lösenord

• Klicka på Spara

• Klicka på OK

• Nästa gång du skapar en ny kalkyl kan du bocka för VTR under Integration för att hämta uppgifter från Vägtrafikregistret.