• Gå till fliken Flödesvisning
  • Klicka på knappen för Redigera filterinställningar (pennan) uppe i högra hörnet

• Skriv i Namn på filtret
  • Bocka i om du vill Filtrera på Organisationer, Depåer/Avdelningar och/eller Resurser
  • Välj om du vill filtrera ärenden efter datum och hur du vill visa detta
  • Bocka i de statusar du vill ska visas i filtret. Välj bland ärende-, jobb-, reservdels- samt eventuell anpassad status.
  • Klicka på Spara när du är klar.

Värt att notera är att om du ändrar i organisationer, till exempel depå, så tas de resurser bort från filtret som inte tillhör i den nya depån.