I novemberreleasen inför vi ett antal förändringar i CABAS. Utöver det har vi också rättat buggar och gjort prestandaförbättringar i systemet.

Viktigt

Nu uppdaterar vi systemkraven för CABAS och CAB Plan. Det innebär att du efter denna release kommer att behöva Windows 10 (inte RT)/Windows Server 2016 eller senare för att köra programmet. Se till att din dator uppfyller kraven. Mer om systemkraven hittar du HÄR.

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CABAS genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release notes November

CABAS: Exportera användarregistret för den egna organisationen

CABAS: Exportera användarregistret för den egna organisationen

Det är nu möjligt att exportera användarregistret för din organisation. Denna funktion kräver administratörsrättigheter i CABAS.

Om du vill exportera användarregistret för den egna organisationen gör du följande:

Klicka man på ”Inställningar” (1). Som default visas vyn ”Användare”. Nu kan du i ”Filter” (2) välja vilken användargrupp du vill att exportera. När du gjort ditt val klickar du på knappen ”Export…” (3) – denna knapp visas endast för användare med administratörsrättigheter.

Nu ska du bestämma på vilken plats csv-filen ska sparas (4) och vad filen den heta (5). Klicka sedan på ”Spara” (6).

Beroende på antal användare som exporteras kan själva exporten ta kort eller längre tid.