I CAB Plan-versionen för februari har vi gjort flera förändringar i CAB Plan.

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CAB Plan genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release Notes CAB Plan februari

CAB Plan: Loggning av tillagd frånvaro
CAB Plan: Visa endast aktiva arbetstidsscheman
CAB Plan: Teknikerfliken ersätts av CAB Repair i maj 2024

CAB Plan: Loggning av tillagd frånvaro
I frånvarohanteraren är det nu synligt vem som har lagt till en frånvaro och när det gjordes. Informationen syns när du för muspekaren över frånvaron.

CAB Plan: Visa endast aktiva arbetstidsscheman

Vid skapandet av ett nytt arbetstidsschema som skall baseras på ett befintligt schema så visas endast de scheman som är aktiva. Vill du även välja bland äldre scheman så kryssar du i rutan ”Visa alla”.

CAB Plan: Teknikerfliken ersätts av CAB Repair i maj 2024

Efter CSP-releasen i maj kommer teknikerstämpling bara kunna ske i webbapplikationen CAB Repair. Teknikerfliken kommer då att öppna automotive-repair.cabgroup.net