Jos haluat vaihtaa salasanan, mene ohjeeseen: CSP-salasanan vaihtaminen. Jos salasana on unohtunut, on kaksi tapaa sen uusimiseksi.

1. Pyydä toista samassa lisenssissä olevaa käyttäjää tilaamaan salasana salasanan unohtaneelle käyttäjälle.

Tee näin:

• Mene Perutietoihin ja valitse  Käyttäjä.
  • Klikkaa salasanan unohtanutta käyttäjää listalta
  • Klikkaa Tilaa salasana
  • Seuraavaksi salasanan palautuslinkki lähetetään käyttäjälle määritettyyn sähköpostiin.

2. Tilaa linkki sähköpostiin sisäänkirjautumisikkunasta:

• Klikkaa työpöydän CABAS/CAB Plan -kuvaketta

• Sisäänkirjautumisikkunassa klikkaa Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi?

• Syötä kenttään käyttäjätunnuksesi salasanan palautusta varten. Syöttämällä sähköpostiosoitteen saat tiedon kyseiseen sähköpostiin liitetystä käyttäjätunnuksesta.

• Seuraavaksi salasanan palautuslinkki lähetetään käyttäjätunnukseen määritettyyn sähköpostiin.

• Salasanan vaihdon jälkeen sulje auki oleva sisäänkirjautumisikkuna ja käynnistää CAB Service Platform (CSP) uudelleen.

Salasanan vaatimukset:

Salasanassa on oltava merkkejä kolmesta seuraavista luokista:

- Isot kirjaimet (A - Z)
- Pienet kirjaimet (a - z)
- Numerot (0 - 9)
- Erikoismerkki (tex. !, $, #, %)

Vähintään 8 merkkiä yhteensä.
Salasana ei saa sisältää käyttäjätunnusta tai olla liian samankaltainen.