Jos käyttäjälle tulee tarve uusia salasana, on tiedettävä oma käyttäjätunnus, jotta salasanalinkki voidaan lähettää oikeaan sähköpostiosoitteeseen.

Seuraa alla olevaa ohjetta:

• Siirry kohtaan Perustiedot ja Käyttäjä
  • Käyttäjälistasta selviää käyttäjänimi ja mikä sähköpostiosoite kuhunkin käyttäjänimeen liittyy.
  • Käyttäjätietoja voidaan muokata, kaksoisklikkaamalla käyttäjä-riviä.

• Nyt kaikkia tietoja paitsi käyttäjätunnusta voidaan muokata
  • Tallenna klikkaamalla OK

Oletko unohtanut salasanasi? Katso ohje Mitä tehdään kun salasana on unohtunut?