Om du till exempel behöver beställa ett nytt lösenord, är det viktigt att veta vilket användarnamn du har samt till vilken e-postadress ditt lösenord kommer att skickas.

För att ta reda på detta gör du så här:

• Gå till Grunddata och Användare
  • I listan över Användare ser du nu vilket användarnamn samt vilken e-postadress som är kopplad till din användare.
  • Vill du ändra e-postadress eller annan kontaktinformation, dubbelklickar du på raden med ditt namn i listan över Användare.

• Nu har du möjlighet att ändra dina uppgifter.
    Observera att användarnamn inte går att ändra.
  • Spara genom att klicka OK.

Vill du återställa ditt lösenord? Se instruktionen Jag har glömt mitt lösenord. Hur gör jag?