I CABAS-versionen för februari finns inga synliga förändringar. Däremot har arbete gjorts för att förbättra prestandan och användarupplevelsen samt lösa problem som rapporterats in från våra användare.

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CABAS genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release notes Februari

CABAS: Uppdatering av CSP till nyare .Net Framework-version

CABAS: Uppdatering av CSP till till nyare .Net Framework

Från och med denna release kommer CSP (CAB Service Platform) att kräva Microsoft .Net Framwork 4.8 eller senare för att starta. Om din dator saknar denna version kommer du att se en dialogruta vid uppstart där du kan välja att uppdatera till den senaste versionen. Kontakta din IT-ansvarige om du behöver hjälp att uppdatera.