Om du har glömt ditt lösenord, finns det två sätt att återställa det på.

1. Be en inloggad kollega att skicka en länk till din angivna e-postadress.

Kollegan gör så här:

• Gå till Grunddata och Användare
  • Dubbelklicka på raden med ditt namn i listan över användare
  • Klicka på knappen Beställ lösenord

2. Beställ en länk själv till din registrerade e-postadress:

• Klicka på inloggningsikonen för CABAS/CAB Plan

• Klicka sedan på Logga in
  • Klicka på Glömt lösenord eller användarnamn?

• Klicka sedan på Skicka

• Nu skickas ett mejl till din registrerade e-postadress med en länk för återställning

• Skriv i ditt nya lösenord i fälten Nytt lösenord samt Upprepa lösenord

Regler för att utforma ett lösenord:

Lösenordet måste innehålla tecken från tre av följande kategorier:

- Bokstäver (A - Z)

- Små bokstäver (a - z)

- Siffror (0 - 9)

- Specialtecken (tex. !, $, #, %) Minst 8 tecken totalt.

- Lösenordet får inte innehålla användarnamnet eller vara för likt.