CABAS tilastoportaali sisältää useita raportteja, jotka perustuvat CABAS laskelmissa tuotettuun tietoon. Jokaiselle raportille on oma välilehtensä sen mukaan mitä tietoa tarvitaan.

Raportti
Sisältö
Kustannusraportti
Näyttää CABAS-laskelmien kustannukset.
Työraportti
Näyttää työerittelyn mukaisen CABAS-laskelmien työajan.
Maalausraportti
Näyttää kustannukset, pinta-alat ja työajat CABAS-laskelmien eri maalausmenetelmille.
Varaosaraportti
Näyttää CABAS-laskelmien varaosakustannukset.
Purkuosaraportti
Näyttää tietoja CABAS-laskelmissa käytetyistä purkuosista.

Lisätietoja CAB Business Intelligence -sovelluksen kirjautumisesta löydät artikkelista Kuinka menen tilastoportaaliin (BI-portaali)?

Raportti luodaan seuraavasti

• Klikkaa Raportit
  • Klikkaa haluttua raportti -välilehteä tai -kuvaketta
  • Klikkaa Lisätietoja, jossa kuvataan tarkemmin raportin parametrien käyttöä
  • Palaa takaisin Raportti-välilehdelle ja valitse raportille halutut parametrit
  • Klikkaa Luo raportti
  • Jos vaihdat parametrejä, pitää raportti aina luoda uudelleen, jotta saadaan uusi raportti
  • Jos raportti halutaan säästää, klikkaa Tallenna
  • Raportti voidaan tallentaa: Word, Excel, PowerPoint, PDF, TIFF file, MHTML, CSV, XML -muodoissa
  • Raportti voidaan tulostaa klikkaamalla Tulosta-kuvaketta