Genom att integrera din verkstads affärssystem (DMS) med CABAS kan du bland annat  hämta in arbetsorder från affärssystemet till CABAS-kalkylen och skicka ut faktureringsuppgifter från CABAS-kalkylen till ditt affärssystem.

För att DMS-integrationen skall fungera krävs det att du gör vissa inställningar på din dator.

Inställningarna görs normalt av din DMS leverantör.

Du behöver ett företagsspecifikt användarnamn och lösenord för din integration.
Kontakta CAB Support på support@cab.se för att få tillgång till dina integrationsuppgifter.

De affärssystem som kan integreras med CABAS är:

• Automaster
  • DRACAR+
  • Kobra II
  • Entré
  • Fortnox
  • GlasData
  • InfoFlex Fordon
  • M-Verk
  • MRF Pro
  • PBS
  • Pinewood DMS
  • PPG
  • Tacdis
  • Verendus
  • VIM
  • WinAssist