I majreleasen har vi gjort ett antal förändringar i CABAS. Utöver det har vi rättningar av buggar och prestandaförbättringar i systemet.  

  

Efter läsning har du tillgång till release notes i CABAS genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.  

  

Sammanfattning Release notes maj 

  

CABAS: Uppdatering till 64-bitarsklient

CABAS: Vi introducerar CABAS Parts Catalogue
CABAS: Uppdatering till 64-bitarsklient

Från och med denna release uppdateras CABAS till en 64-bitarsapplikation. Vi gör detta för att förbättra prestanda och driftsäkerhet i systemet.  

 

För att köra 64-bitarsversionen av CABAS måste ditt operativsystem stödja 64-bitarsapplikationer. En 32-bitarsversion finns fortfarande med i installationen om du får problem, du hittar den genom att söka efter ”CSP (32bit)” på din dator.CABAS: Vi introducerar CABAS Parts Catalogue  


CABAS Parts Catalogue är en reservdelskatalog integrerad i CABAS som kan användas för att komplettera reservdelslistan med VIN-verifierade reservdelar. CABAS Parts Catalogue är en tilläggstjänst som beställs separat.  


CABAS Parts Catalogue ger tillgång till artikelnummer, pris och bilder från biltillverkaren för alla bilmärken som stöds av CABAS VIN-kodsfiltrering. Antalet bilmärken i katalogen ökar ständigt och för många märken redovisas även historiska reservdelsnummer. Det är också möjligt att lägga till reservdelar som inte finns i CABAS-modellens lista. 


Fördelar med CABAS Parts Catalogue 


  • Komplettera kalkylen med VIN-matchade delar 
  • Enkelt och intuitivt gränssnitt 
  • OEM reservdelsdata för ett ständigt växande antal bilmärken 


INTRODUKTIONSERBJUDANDE! 


Just nu är det extra fördelaktigt att skaffa CABAS Parts Catalogue. Beställer du innan den sista juni får du 50% rabatt på årslicensen! Du beställer precis som vanligt och rabatten dras på din första faktura. 


Mer information om priser, ingående bilmärken och beställning hittar du på vår webb:
https://cabgroup.se/se/fordon/produkter/ovriga-tjanster/cabas-parts-catalogue.html