Februari-releasen av CABAS innebär endast några få förändringar i funktionalitet. Uppdateringarna rör i huvudsak funktioner “under huven” såsom buggfixar och stabilitetsförbättringar. Vi har med denna release också gjort så att det går att ange om du vill skriva ut den nya Ytriktningsspecifikationen. Mycket arbete har lagts ned på att förbereda systemet inför flytt till en ny driftplattform. Detta kommer att ske i en extrainsatt release som kommer att ske i början av mars.

Extrainsatt release med planerat driftstopp i mars 2022

Mellan klockan 18.00 fredagen den 4 mars och 23.59 den 6 mars 2022 kommer CAB att genomföra omfattande underhållsarbete som berör flertalet av våra tjänster inom fordonsområdet, inkluderat CABAS och CAB Plan. Det kommer att innebära att dessa tjänster inte kommer att vara tillgängliga under tiden.
Läs mer om driftstoppet här:
https://cabgroup.se/release-notes-csp/rn-csp-2022/csp-go-to-cloud/planerat-driftstopp.html

Efter läsning har du tillgång till Release notes i CABAS genom att klicka på ikonen "Releaseinformation" uppe till höger i den övre menyraden.

Sammanfattning Release notes februari

CABAS: Möjlighet att individuellt ange antal utskrifter för den nya Ytriktningsspecifikationen

___________________________________________________________________________________________________________________________

CABAS: Möjlighet att individuellt ange antal utskrifter för den nya Ytriktningsspecifikationen

Vi har med denna release gjort så att det går att ange om du vill skriva ut den nya Ytriktningsspecifikationen och hur många exemplar du vill skriva ut.
Detta gör du i Grunddata => Användare => Inställningar => Rapportinställningar (se nedan)